30 juni

jomen tjena bloggishen!
Nu är jag tillbaka!
Tänkte börja blogga igen nu och se om jag orkar blogga eller om jag måste ta bloggpaus igen. Vi får se. Men börjar iaf blogga lite smått igen.
Var på släkkträtt i helgen också! Skitkul faktiskt. Träffade nästan hela släkten. Träffade massa kusiner som jag inte träffat på länge och så! Så de var jätte kul. Hoppas jag får träffa dem snart igen♥ för vi träffas ju inte så ofta hela släkten heller.
Är så mycket som har hänt dem senaste daagarna som jag vill skriva om. Men grejen är jag orkar inte som vanligt. Så det får niklara er utan. Men ni överlever!

BLOGGPAUS

hej!
förlåt för min dåliga uppdate! Men jag orkar verkligen inte blogga. Så jag tar bloggpaus för en obestämd tid framöver. Kommer tillbaka när jag har blogglust igen. Kanske kommer tillbaks om en vecka, 1½ eller så. Men varken mer eller mindre än 2 veckor!

hemma....

Kom hem för ca en halv timme sen och är jätte trött. Ska strax äta. Sen ska jag sova en stund tror jag för jag är astrött!
Hände inte så mycket hemma hos Emma. Vi satt mest och snacka om hur fint det är där, om sommarlovet, vad vi ska göra i sommar och lite annat! Tog tyvärr inga bilder :(
men jag bloggar mer imorgon, orkar verkligen inte blogga nu. Är grymt trött!

ska till min kusin

Hej & godmorgon. Har nyss vaknat och ska snart fika, sen fixa mig. Har ganska bråttomt för jag, mamma och pappa ska åka till min kusin Emma och hennes familj. Ska bli jätte kul att åka dit! Har inte träffat Emma på jätte länge heller! Var ju nästan ett halv år sen nu. För er som undrar så är Emma 12, ska fylla 13! Och ja, hon är 98a. Men nu måste jag göra mig klar. Bloggar mer ikväll då jag kommer hem! :)

Lugn kväll

Tja alla bloggläsare!
Ikväll blir det bara lungt för min del. Jag orkar seriöst ingenting nu känner jag. Är helt slut sen igår! Får väl hoppas att det är bättre imorgon. Annars får jag väl ta en ipren eller nåt. Vill åka in till stan eller hitta på nånting iallafall. Ingen har hört av sig heller, konstigt nog. Jätte många brukar göra det. Jaja, får väl se vad som händer imorgon.
Blogger imorgon då jag har vaknat och så!♥
bjuder !

MÅNDAG

Hej!
Jag vaknade för ca en timme sen. Känner mej jävligt sliten efter denna helg alltså! Ska snart ta och hoppa in i duschen, sen ska jag ta mig något att äta.
Tror faktiskt inte att jag orkar att nån kommer hit idag. Tror att jag bara sitter vid tv:n eller sitter på ballkongen och solar eller nördar dator eller nåt. Är jävligt trött alltså!

hemma

Hej på er!
kom precis hem efter en helg med fullt ös! festade nästan helatiden. Och ja, jag drack alkohol. Haha lite sliten man känner sig nu eller? ^^ imorgon blir det att bara ta det lungt hemma framför tv:n eller nått. Får se om älskling eller Lilly kanske kan komma förbi mej en stund?
Har faktiskt ingenting mer att berätta!
Nej nu ska jag sova, hörs imorgon!

Tagga fest hos älskling

Tja!
som jag skrev för några dagar sen så äre ju fest och övernattning hela helgen hemma hos min älskling, som ni vet. Så nu sitter jag och äter och snart ska jag fixa mig, ordna lite saker & sedan packa. Skippar fotbollen idag och på söndag oxå. Men jag läju blogga på söndag kväll då jag kommer hem!
såhär ser ja ut just nu:

Sommarlov!

Hejsan!
Nu har jag äntligen sommarlov, men kommer sakna många. Det ordnar sig säkert! Men iallafall så hade började skolavslutningen vid 08:00 och den höll på tills 10:40 och efter skolavslutningen tog några massa kort på en och sånt där shit.
Tänkte slänga upp nåra bilder nu

torsdag

TJA!

Sitter med en skrivuppgift på tyskan nu. Ska skriva nå info om tyskland. Efter den här lektionen så har vi mentorssamling. Sen efter skolan ska jag hem och packa inför helgen och sen ska jag på fotbolls träning Lilly
Hörs kanske ikväll, om jag inte bloggar medans jag packar.

Onsdag

Hej!

kom hem från skolan för inte så länge sen. Snart kommer älskling hit och då får vi se vad vi hittar på för något,
bloggar mer ikv sötnosar

skolavslutningsklänning

Hej!
kom hem för en halvtimme sen, och ska snart äta. Gick ganska länge på stan och kollade på en klänning. Hittade en, men det passar kanske inte till nån skolavslutning, men duger gör den iaf. Det är alltid nånting att ha på sig. Har skolavslutning vid halv 11, dryyygt. Menmen.

För övrigt så vet jag ej vad som händer idag. Blir nog bara att vara hemma och ta det lungt! För på fredag kväll blir det grejer. Party hemma hos älskling med hampus, pontus, john, johanna, emma, beatrice, lilly, fanny, Towa m.m och övernattning hela helgen, grymt kul det kommer bli eller?! Är sjukt taggad faktiskt! Vet att det är några dagar kvar, så jag borde göra något kul, jag vet det. Men nu blir det såhär :) nejmen får se vad som händer.

skolavslutningsklänning !!

home sweet home

Tja!

Kom precis hem, eller kom hem för typ en halvtimme sen. Har ätit och duschat. Så nu kan jag sätta mig framför datorn och bara ta det lungt.

Imorgon är det skola igen och vi slutar halv ett men vi ska inte jobba någonting, vi ska väl mest prata tror jag. Eller så ska vi spela brännboll och massa sånt kul. Efter skolan så blir det att hänga med Towa på stan en stund. Måste leta skolavslutnings klänning och sånt skit.

Campingen var faktiskt jätte rolig att vara på. Spelade tennis, fotboll, badminton, handboll, badade, solade, satt ute med kompisar och massa annat kul. Var jätte roligt att vara där.
Mamma, pappa, Towa, Fanny & älskling, det där måste verkligen göras om!
Tack för

Jag & älsling hade äve 7 månader i söndags, så det firades med att gå på ett café och äta glass & bara prata och så, tack för att du finns älskling♥Du är guld värd, utan dig skulle jag inte klara mig, lämna mig aldrig

Nu tänkte jag lägga in bilder ifrån campingen