bloggpaus!

Tar bloggpaus för några månader framöver nu.
Orkar verkligen inte med bloggen pga allt som har hänt!
Får se när jag kommer tbx.
kan ju iaf visa vad jag köpte för nån vecka sen:

Tova,
tack för att du alltid finns här för mig och stöttar mig.
Jag saknar dig min fina,
världens allra bästavän, jag älskar dej!

Singel

♥2010-12-05 - 2011-07-21 </3
det var fint så länge det varade

Ja, som ni kanske läser nu så för det första är jag singel nu och för det andra så kom jag alldeles nyss hem. Vaknade vid tolv hos Towa. Fast hon vaknade vid halv ett. När hon hade vaknat så fixade vi oss och gjorde iordning mat och lite sånt. Sen packade jag ner mina grejer i väskan.

Tog 18 bussen hem. Kom hem vid halv sju för det va många på bussen. Sen gick det inte en buss förns kvart över sju. Så jag tog den in till stan och va där vid halv åtta. Där mötte jag upp Sebastian och vi redde ut det som hade hänt.

- Sen kom slaget i ansiktet
Han sa Camilla, jag är väldigt ledsen att säga det här. Jag vet inte hur jag ska säga det. Jag mår själv dåligt över detta. Men jag har tappat känslorna för dig. Jag har känslor för en annan tjej. Det svider att jag måste göra så här. Men jag är inte kär i dig längre. Det kom verkligen som en chock. Så nu är vi inte tillsammans längre. Men efter att han hade sagt det där och gick mot sin buss så började jag stor gråta. Bea var även inne i stan och såg mig. Hon sprang fram till mig och frågade vad som hade hänt. Då sa jag att sebastian precis hade gjort slut. Då kramade hon om mig en stund. Vi satt på en bänk och pratade lite...
Jag tog åtta bussen hem. Så jag kom nyss hem. Jag är fortf jätte ledsen och kommer nog att vara det ett bra tag till. Detta går inte över i första taget för mig. Jag älskar ju Sebastian fortfarande. Då vi var tillsammans hade jag ju såklart känslor för honom, men grejen var att jag va så sur på han för vi hade bestämt att jag skulle komma till han vid halv tio men ist så stack han och var med sina kompisar ist för mig. Men jag älskade ju han ändå och det gör jag fortfarande. Jag vill verkligen ha tillbaka han. Jag vill att det ska va vi två, jag vill hålla hans hand, jag vill va i hans famn och bara mysa. Men nu är allt över. Han har känslor för en annan tjej också nu. Jag vet inte ens vem det är, menmen. Livet är så surt ibland. Vet inte hur jag ska bära mig åt med detta.

Nu ska jag ta och ringa lilly och i helgen sover jag med henne i hennes 2 mans tält. Ska bli hur najs som helst. Då ska jag även prata med henne om detta. Ska fråga henne om råd och sånt


solbränd ?!

Hejsan bebisar!
Jag och towa kom nyss hem till henne. Det började blåsa och vart kallt. Fiskmåsarna började även gapa, så det blir säkert regn. Ingen ide att vara ute och bada då. Är bättre att vara inne. Gud vad solbränd jag vart elle ? :O det var sjukt jävla skönt med ett dopp !
nu kommer lite bilder :))
och senare så ska jag & Towa ska lägga oss ner i hennes säng och kolla på The last song filmen verkar bra och många verkar ju gilla den så himla mycket. Så ska väl ge den en chans då.

Jag bloggar nog inte mer ikväll! Hör säkert av mig imorgon.

Btw har glömt att berätta det här. Men imorgon kväll ska jag hem från Towa och då ska jag bara hem med väskan och det. Sen direkt efter så ska jag åka in till stan och möta Sebastian. Vi ska prata ut och lösa det som har hänt. Och ja, jag är fortfarande sur på han. Men för det så måste man kunna träffas och lösa saker som har hänt. Man kan inte bara ignorera det. Så imorgon kväll ska vi träffas och prata ut.

Hör av mig imorgon kväll då jag kommer hem efter stan

ut - sola & bada

Tjaa!
Bloggade ingenting igår, hade inte tid. Har nästan inte tid att blogga nu heller. Men ett snabbt inlägg får duga! Nu har jag och towa precis gjort iordning oss så nu ska vi ner till härnösand badet utomhus och bada och steeeka massor !
hörs kanske ikväll

drar snart!

Fixade mig för nån timme sen och så. Nu ska jag först äta, sen packa ner det sista. Sen drar jag till min bebis! Vad vi hittar på ikväll vet jag faktiskt inte. Läju bli nån film eller nåt. Får se.
såhär ser jag ut idag :)

time for Towa soon

Tja!
vaknade för 2½ timme sen. Har precis ätit och ska snart fixa mig. Sen ska jag packa lite. Sen bär de av till Towa och jag blir där tills på torsdag, fast det vet ni ju redan satt. Det kommer kanske inte bli den bästa uppdateringen nu när jag är med Towa. Vi kommer säkert hitta på en massa, som vi alltid gör då, haha !
Hör av mig innan jag går

hemma

Tja!
Kom nyss hem från världens bästa fanny och världens bästa helg! Har mest badat, mer behöver jag inte skriva ;) snart ska jag börja packa väskan för imorgon drar jag till Towa och blir där i 3 dagar! Skönt att komma bort från allt. Kul att bara få spendera tid med massa kompisar och ha kul. Inte bara sitte inne, inte bara tjaffsa och vara ledsen över pojkvännen. Vi är fortfarande tillsammans, men jag vet inte hur många % stark kärleken mellan oss är just nu efter det som har hänt, alltså efter vad han gjorde. Han har ju försökt få tag i mig men jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte prata med han. Jag är bara ledsen och besviken över vad han gjorde just nu. Men ska ta ett allvarligt snack med han om några dagar.

Mot badet

orka inte blogga men gör det ändå. Nu ska jag och fanny bege oss mot härnösand badet. Utomhusbad alltså.

Hemma!

Kom hem för 1½ timme sen. Har snackat med fanny och fixat lite grejer. De blir att jag sover hos Fanny. Imorgon ska vi fara och bada också, azuum!:D Och på söndag förmiddag kanske vi åker till Fannys landställe och fiskar. Sen åker vi hem på kvällen! Asnice ju! Och nej, jag ska inte va med sebbe i helgen!!
På måndag drar jag till Towa och sover hos henne. Kommer hem på torsdagen, men ska dra nästan lika snabbt. Ska packa på torsdag kväll. För på fredag förmiddag drar jag till Lilly och då ska vi dra ut och tälta hela helgen! Nice !:D
Ska bara fixa mat nu och sen drar jag till Fanny.
Uppdateringen kommer inte va så bra

Sebatian har hört av sig

Så du tror att du kan komma och säga  förlåt nu och tro att jag ska förlåta dig?!
vet inte om jag ens kan förlåta dig för vad du gjorde. Jag trodde verkligen inte de här om dig.
Han sa att han var med en massa killkompisar och glömde bort tiden.
Du visste att jag skulle komma vid halv tio, men du ville hellre va med dina kompisar, de vet jag. Sluta ljug!

Nu ska jag fixa mig, sen till till stan och möta bästa Towa. Sen blir det bio. Får se vad jag tycker om filmen ;))
Efter bion ska jag hem direkt. Sen ska jag ringa fanny för jag kanske ska sova hos henne i helgen. Får se hur det blir :)

Fanny här

Hej! Fanny här!
Om ni undrar varför camilla inte har bloggat så är hon fortf jätte ledsen. Hon ringde mig igår kväll & fråga om hon fick sova över här och jag sa såklart ja, så hon sov här inatt och är här fortfarande. Sebastian har inte hört av sig än..
Camilla ska hem ikv för hon och Towa ska ju på bio imorgon också. Camilla blir kanske hos mig i helgen, vi får se.

SÅ JÄVLA BESVIKEN

JA JAG OM NYSS HEM. GICK TILL SEBASTIAN OCH KNACKADE PÅ, INGEN ÖPPNADE. HAR PROVAT RINGA HAN, RINGT HEM TILL HAN, HAR SKRIVIT TILL HAN PÅ DATORN, HAR RINGT TILL HANS KOMPISAR. INGET SVAR AV NÅGON. TROR JAG LÄGGER MEJ NER OCH GRÅTER, ELLER RINGER TILL FANNY.
ÄR BÅDE LEDSEN, FÖRVIRRAD, BESVIKEN OCH ARG. sitter och gråter!
det här trodde jag aldrig om dig Sebastian. Vart är du?!

drar om en timme

Tja folket!
drar om exakt en timme till min underbara pojkvän.

Har hunnit snackat med Towa & Lilly ikväll också. Har bestämt lit med dom och såhär.
Towa: Vi ska på bio på fredag och kolla på sista harry potter filmen. Och ja, jag drar från älsklingen en stund för att gå på bio. Sen på måndag sover jag hos towa till torsdag.

Lilly:
Vi ska tälta ännu nästa helg hemma hos henne

Och nej, jag har inte glömt bort fanny, Vi pratar bara inte lika ofta.
Ska snacka med henne också.

Bloggar mer när jag är hos älskling

jag vet,jag är smart (A)

Hade så jävla roligt igår kväll på stan så jag kom hem vid kvart i tolv och däcka i sängen direkt. Så nu måste jag skynda mig att packa ner allt som fan. Sen äta, fixa mig och göra lite andra saker. Måste även ringa till Towa & Lilly och snacka med dom om när jag kan träffa dom. Så jag har typ fullt upp nu.
Bloggar mer ikv innan jag drar!

5T4N NU

Tja!, Mobilbloggar nu.
Sitter på busshållsplatsen nu och väntar på bussen för ska in till stan och möta bea. Va så längesen jag träffade hon nu. Så tänkte åka in en snabbis och träffa henne. Vet inte riktigt när jag kommer hem men måste hem innan nio iallafall för måste packa för jag ska ju till älsklingen imorgon. Hör av mig mer ikv då jag kommer hem om jag hinner.

internet fixat

Hej!
nu har pappa fixat mitt internet. Han har ringt till comhem och klagat, bytt sticka, rensat min dator oså. Satt nu funkar det bra. Kan äntligen blogga igen iaf! Haha förlåt för att jag fick damp men aa, det är sån jag är.
På onsdag kommer min älskling hem också! :D♥ Han kommer hem vid 21 så ska till han vid 21:30 kommer fan krama om han och pussa ihjäl han! Har saknat min bebis asmycket ju ;o  För övrigt så vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Har ingenting planerat iaf.
MEN JAG SAKNAR DENNA TJEJ NÅGOT OTROLIGT ALLTSÅ! NÄR SKA VI VARA DÅ BABE?!!♥
Bloggar mer senare

jävla damp internet !

MITT INTERNET HAR INTE FUNKAT FÖRNS IDAG! DET HAR BARA KRÅNGLAT HELA TIDEN ! FÖRFAN HAR RÅDAMP PÅ MITT JÄVLA INTERNET NU. PAPPA MÅSTE KOLLA UPP DETTA OCH FIXA DET !

träningsdax snart

Godmorgon!
jag är verkligen jätte trött. Somnade vid 3 och vaknade vid 10, smidigt... naaat :c så jag undrar hur de kommer gå på träningen :o får hoppas att det går bra. ÅÅÅÅH jag vill så gärna att vi ska vinna denna träningen för då får vi åka upp till sollefteå och tävla mot andra, stora lag. Skulle va så himla kul. Men nu måste jag fixa mig och äta, sen skjussar mamma mig till träningen.
Hörs sen eller nåt, hejs.

i love you my best friend

Hejsan!
Kom hem för en stund sen typ. Först så gick jag & Towa in på ett cafe som heter Brington. Satte oss där och beställde. Jag tog en chailatte och muffins. Vet inte riktigt vad towa tog, va nån konstig sak. Hahahah. Sen gick vi i massa affärer. Träffade lite folk där också, så stog och snacka med dom ett tag. Vid halv sex tiden så satte jag och Towa oss på en bänk som någon Random och bara satt och chillade.Var ganska skönt faktiskt! Eter att ha sprungit i så många sffärer så! Men jag köpte ingenting.
Sen efter det så tog jag och towa bussen hem, asså towa åkte hem till sej och jag till mej.

Ska ta nå fika nu och sen lägga mig i soffan & slöa framför tvn. Ska lägga mej i tid ikväll för imorgon är det träning! Och vet ni?!
Om vi vinner imorgon så får vi åka upp till sollefteå och spela mot massa olika lag, jätte kul om vi vann då för då får vi åka till sollefteå! :DD
Jag hör av mig imorgon, hejs


Fika på stan

Godmorgon folket!
Jag och Towa håller på att fixa oss, fast nu bloggar jag. Vi ska snart in till stan för att gå på något bra och fint cafe att ta en fika på. Härligt! Sen ska vi väl gå runt där en stund. Går kanske in i några affärer och tittar lite också, får se. Men nu ska vi fixa oss. Bloggar när jag är hemma igen. Hejs

Kvällen räddad..

.. av min underbara vän Towa! Hon kommer hit ikv och sover här tills imorgon! Har saknat Towa jätte mycket. Vet inte när jag träffade hon sist! Vi läju se på film och bara mysa ikv tror jag. Orkar faktiskt inte gå ut. Vi får se vad vi hittar på! Jag hör kanske av mig ikväll. Om inte, så blir det imorgon! Då berättar jag vad vi har gjort och så!
hittade nån bild på datorn!
Puss .

OM IDAG

Har glömt att skriva om vad som händer idag också. Får se vad som händer, det är ju fredag också och då vill inte jag bara sitta hemma, utan då vill jag ut och göra något, men vad vet jag bannemej inte.. får väl se om någon hör av sig. Älsklingen kan inte i helgen iaf för han ska till sin stuga i Malmö, och han blir borta tills på Onsdag kväll. Så då ska jag till han då och va där tills nästa söndag. Så de blir ju nice!
Får se om Fanny, Lilly, Beatrice, Towa eller någon annan kan komma hit och vara med mig eller kanske sova över.Jag har grymt tråkigt faktiskt. Fast då får någon komma ikv isf :) men jag hör av mig senare!
Puss

SVAR PÅ KOMMENTAR

Emma (din kusin) om 30 juni:
visst går du i fotboll fortf? :)

SVAR: Japp det gör jag. Skriver inte om det så mycket i bloggen längre bara. Men ja, jag går fortfarande i fotboll! :)

Bilder från midsommar

Hejsan!
Eftersom jag inte skrev något om midsommar så tänkte jag lägga in bilder ist!
Så här kommer dom, alla är tagna ifrån Jonnas blogg.
HAHAHA bea i kylskåpet ;)