Om Camilla Sandström/camillaslife

Hej!

Jag heter Camilla Sandström och är 13 år. Bor i härnösand med mamma och pappa. Har två bästavänner. J och I , heter dom. Dom är världens gulligaste och bästa. Dom ställer upp för mig hela tiden. På fritiden är jag oftast med kompisar eller med min pojkvän Sebastian. Jag är uppväxt här i härnösand.
Jag är en rätt så ärlig människa av mig. Jag menar, jag skulle ju aldrig ljuga för en av mina bästavänner. Det skulle jag aldrig göra. Det skulle inte vara rättvist. Men bråkar någon av mina vänner med någon jag inte själv känner så försvarar jag den jag känner, vilket blir min vän, då. Mina intressen är att hålla att fixa och trixa med mitt utseende, vara med kompisar, min pojkvän, bilddagboken osv.. Jag hade först en blogg men aa. Jag tog bort den och orkade inte göra en ny blogg och börja blogga igen så jag tog en paus. Men nu har jag skaffat en blogg igen. Jag är född den 21 juni 1997.

Jag har en pojkvän som heter Sebastian Larsson, världens bästa. Den 5 februari så har vi vart tillsammans i 3 månader. Jag älskar han så himla mycket. Utan han kan jag inte leva.

Min stil;
på kläder: Tajts, linne och kofta går bra. Ibland jeanstajts, långärmad tröja som går ner till benen och nån kofta.
På smink: Kanske lite kajal, puder, mascara, foundation och kanske lite ögonskugga.
Jag brukar oftast bara ha mascara, puder och foundation. Jag tycker att det räcker för mig.

Ni fick kanske inte så mycket fakta om mig, men aa.
En bild kan ni ju få.


Välkommen till min nya blogg!