Äntligen fredag!

Hejhej! måste skynda mig med det här inlägget för vid kvart över åtta ska jag börja dra mig mot bussen, eller jag ska vara vid busshållsplatsen då. Idag är det fredag iaf och jag börjar halv nio och slutar vid tio över tre, segt menmen. Det får man väl ta. Efter skolan ska jag bara hem och äta, sen packa och fixa lite. Sen efter det så bär det av till min underbara pojkvän, och där blir jag hela helgen! Ska bli så jävla mys. Älskar han över allt♥ Vi får se om jag hinner blogga något ikväll då jag är hemma hos Jacob. Annars blir det nog imorgon skulle jag tro!

Btw jag uppdaterade bara på kvällen igår javet. Varför jag inte uppdaterade efter skolan var för att jag var hos älsklingen och kom hem på kvällen och tänkte att jag måste ju uppdatera jag kan ju inte bara låta bli att blogga en dag. Så då satte jag mig och skrev om Jacob för jag orkade inte skriva om dagen. Men vi gjorde lite allt möjligt faktiskt :)

Men nu måste jag dra, ha det bra alla bloggläsare så hörs vi ikväll eller imorgon, puss!
JAG ÄLSKAR DIG!

världens lyckligaste människa !

Jacob Melander.

du är allt jag nånsin önskat.
Du är inte som alla andra, du är speciell.
Du är världsbäst, snäll & snygg.
Du har allt det där som en pojkvän ska ha.
Du är min pojkvän! Jag kan inte fatta det,
du är verkligen min pojkvän.
Jag trodde aldrig att det skulle bli vi,
men efter ett tag då vi hade varit med varann,
det var då jag insåg att jag hade kännslor för dig.
Och dagen efter, då blev vi tillsammans.
Kan inte fatta att jag har fått just dig, att du faktiskt är min.

Jag kommer verkligen aldrig lämn dig, det lovar jag.
Visst, jag sa så om Sebastian också, att jag inte skulle lämna honom.
Men du och jag, oss, vår kärlek.
Den är verkligen inte samma som jag och Sebastian hade.
Vår kärlek är äkta, du och jag. Vi är äkta.
Jag vet att du aldrig kommer svika mig.
Det skulle du aldrig göra.
Jag skulle verkligen aldrig klara mig utan dig älskling.
Jag älskar dig så otroligt mycket, min underbara pojkvän

finally, back to love again


28 september 2011
Jacob Melander, jag älskar dig

gråter .

Hej! sitter hemma hos Jacob och gråter pga bion. Så otroligt sorglig film. Ni som inte har sett den borde fan ta och göra de. Rekomenderar starkt, dock inte för känsliga personer men.

du har ett hjärta av guld.

Hejhej!
Kom hem från Jacob för ca en timme sen. Jätte mysig dag med honom idag faktiskt :) asså jag kanske skriver på mi blogg som om jag och jacob är tillsammans, men det är vi verkligen inte. Vi är bara jätte bra kompisar som är med varandra mer nu än vad vi var förut :)

Imorgon börjar jag vid kvart över nio och slutar halv tre, funkar iallafall! Efter skolan ska jag och Beatrice iväg och äta på donken och sen blir det bio, awesome! Vi ska faktiskt se jag saknar dig som hade bio succé för ett tag sen. Men jag lär ju komma hem med tårar i ögonen!:P får se om jag drar hem med Bea till henne, till mig eller till Jacob. Men jag lär ju skriva på bloggen. Aja pusshej

Jacob, älskade vän♥du har verkligen ett hjärta av guld! Du betyder otroligt mycket för mig, min fina vän!

god mat framför tvn

Hejhej!
jag och Jacob har precis hjälpt hans mamma med att laga maten och nu sitter vi och myser framför tvn.
Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Hör av mig lite mer när jag är hemma, puss!

Helgen!

Hej & förlåt så himla mycket för min asdåliga uppdatering! Måste verkligen skärpa mig, mjo jag vet det. Men har faktiskt varit upptagen exakt hela helgen. I fredags direkt efter skolan så åkte jag hem till Jacob med Tova och blev där hela helgen. Och igår kom Tova på förmiddagen och var med oss. Jätte kul faktiskt! Sen på södagen så åkte jag, Tova och Lilly hem. Har varit en jätte mysig helg faktiskt och Jacob var helt underbar.. haha ska nog inte berätta så mycket mer. Men imorgon efter skolan så ska jag hem till Jacob och mysa med honom så får se när jag uppdaterar! Haha vi är bara jätte bra kompisar, så få inte för er något!:) Och det som Tova och Lilly har bloggat om mig och Jacob, det är inte ens sant, jag lovar :)

livetenligtlilly

Hejhej! LILLY här :) tänkte gäst blogga lite på Camillas blogg eftersom hon har ganska dålig uppdatering just nu. Haha hon får aldrig chansen till att blogga. Bara jag och Tova som vill blogga, haha stackars Camilla ;) vi är hos Jacob som ni vet och jag kom hit för ca en timme sen. Just nu sitter alla o soffan och kollar på film & Camilla och Jacob sitter tätt intill varandra, ihihihi gulligt ju!:) dom kommer snart bli tillsammans, ska ni se! Haha nej nu ska jag sluta babbla!:)

JACOB ÄR KÅÅÅT PÅ CAMILLA....

Han ligger och tar på henne.. ah ni fattar! ihihihi nu ska jag sluta skriva här så att jag inte får föör mycket skäll av camilla ;)) imorgon kommer Lilly hit också, woho!

flumflumflumfunnn

Hejhej, Tova här! Jag tjuvbloggar på camillas blogg nu men det vet jag att jag får ;)))) vi är just nu hemma hos Jacob och ska sova här hela helgen, azuum va? :D iknow! Och vet ni en sak? dom ligger och sover i samma säng, kärlek? ja jag tror det! På G iallafall :DDD

BLOGGTIPS!

Haha nejmen Lilly, nivet en av mina bästavänner. Hon har en ny blogg och ville att jag skulle skriva ut den!:) www.lillysetterberg.blogg.se följ/kommentera/besök !

tjenadåliguppdateringjojagvet

ja, rubriken säger ju allt men jag har verkligen inte orkat blogga. Har varit helt slut och har helt enkelt inte haft orken till bloggen dom senaste dagarna. Har varit ganska så upptagen med kompisar o så också. Var tillexempel med Tova hela helgen. Sov över där och hade det jätte kul med henne! Imorgon ska jag vara med Lilly också! Aja, nu orkar jag inte blogga mer, hörs!

Hej, hejdå, godnatt.

haha bra rubrik ;)
Jag kom alldeles nyss hem från fanny faktiskt. Har nyss tvättat bort sminket, borstat tänderna och sånt. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är super trött! Hade först tänkt kolla på film, men nej. Jag orkar verkligen inte det. Imorgon har jag faktiskt ingenting planerat, så vi får helt enkelt se vad som händer. Men jag hör av mig imorgon, hejdå!

Med Fanny

Hejsan!
Jag och Fanny kom precis hem till henne och nu tänkte vi göra lite mat för hennes föräldrar är inte hemma. Men vi funderar faktiskt på att dra till donken och äta ist. Men dock vet vi inte hur vi ska göra. Vi får helt enkelt se! Vet tyvärr inte när jag kommer hem men jag tror det blir nån gång ikväll om jag inte sover här, vi får se! Men jag lär blogga mer ikväll
HAHAHA omg. Hittade den här bilden som Fanny tydligen hade på sin dator..
FYPÅDIG fanny :( HAHAHHA pusspåre♥

ska träffa Fanny imorgon

Kom inte på nån rubrik .

Hej bloggen!
Kom hem från stan för ca 2 timmar sen och nu sitter jag här med en pizza bit i handen! På stan då jag träffade Jacob så gick vi och tog en fika direkt. Jag pratade lite om hur svajigt det hade varit mellan Sebastian och mig då vi var tillsammans. Men vi pratade även om andra grejer. Haha jag och Jacob är typ på G, haha nejdå, jag skojade bara, eller? ;) jag och Jacob gjorde faktiskt inte så jätte mycket på stan. Satt och fikade och pratade medans, det enda vi gjorde typ.

Imorgon har jag också lite planerat :) ska nämligen vara med Fanny! Har saknat henne oerhört mycket faktiskt. Det var ganska längesen vi var med varandra! Så tyckte det var på tiden nu att vara med varann :) dock vet jag inte vad vi ska göra.. men det får vi ju se!

Uppdaterar mer imorgon bitti för då börjar jag vid elva :) slutar dock tjugo över tre, men det är det värt för att börja så sent på morgonen också!
pusshej

my sunshine ..

Godmorgon kära läsare! Vaknade klockan halv sju av mitt alarm och har precis fixat mig. Ska snart bege mig mot skolan. Men tänkte blogga lite först. Börjar vid 8.00 och slutar 14.30 helt okej! Sådär med lektionerna bara.. har fler lektioner än igår. Idag börjar jag tidigare och slutar samma tid, så det är lite segt, menmen. Inte jag som direkt bestämmer tiderna oså. Efter skolan så ska jag direkt in mot stan och träffa Jacob. Vi ska väl ta en fika nånstans och prata oså. Men aja, nu måste jag dra mig härifrån om jag ska hinna med bussen. Vi hörs senare, pusshej!
ja, det är en gammal bild. Vadårå? :)

godnatt

Nu tänkte jag lägga mig och sova kära läsare för jag är sjukt trött. Har varit jätte trött idag och sen har den här dagen även varit sjukt seg. Haha kan inte ens skriva på tangenterna känns det som. Däckar fan! Nej, godnatt nu.
gammal bild dedär också

latar mig framför datorn

Hejhej!
Kom hem från skolan för en halv timme sen och nu sitter jag här framför datorn och bara latar mig. Är jätte trött och har varit det sen imorse. Hård dag i skolan idag faktiskt. Tror jag ska lägga mig och sova tidigt ikväll, så trött.. snart ska vi äta pizza också som mamma har beställt, mums!
hahahah 2 jätte gamla bilder ;)

godmorning

Hejhej!
har precis vaknat och är jätte trött för jag somnade vid ca 1 inatt. skitsmart, mjo javet. Idag slutar jag halv tre som ni vet och jag drar hem direkt efter skolan för kommer vara jätte trött. Känner mej trött redan nu, satt då förstår ni nog. Men pusshej! Uppdaterar bloggen mer efter skolan

ny design!

Hej på er!
Jag kom hem runt 6 tiden för var på stan i några timmar med Beatrice också. Kände att jag verkligen behövde det nu när jag har så otroligt långa skoldagar. När jag kom hem så beställde jag, mamma och pappa pizza. Asgott, verkligen! Sen satte jag mig vid datorn och fixade om min design helt och hållet :)

Imorgon börjar jag kvart över nio och slutar halv tre. Läju vara ganska så trött efter skolan för har så otroligt långa skoldagar nu i åttan känner jag. Så kommer behöva vila upp mig på helger och så tror jag. Men fotbollen börjar snart igen också.

Nu orkar jag inte skriva mer, är faktiskt väldigt trött. Bloggar mer imorgon, pusshej!

Måndag !

Tjenixen!
Jag vaknade nyss, och gissa om jag är trött? svar: jaa !
Vafan somnade inte förns 02 inatt och måste upp nu ?
aa livet är hårt hurrni!
Idag börjar jag somsagt vid 8 och slutar 10 i 2..
Får se om jag åker hem direkt eller tar bussen ner till stan,
känner att jag behöver roa mej när jag har sååå långa skoldagar.
Aja, vi får se hur det blir. Men jag läju blogga när jag är hemma iaf.
Har inga fotbolls träningar nu iaf. Har uppehåll i 4 veckor för dom måste fixa nya scheman.
Ganska skönt, men ändå tråkigt. För jag älskar fotboll!
Men aja,

mitt älskade oälskade schema:

Måndag:
Kl. 08:00 Matte
Kl. 09:00 Svenska
Kl. 10:00 Lunch
Kl. 11:15 Kemi
Kl. 12:30 No
Kl. 13:50 slut på dagen

Tisdag:
Kl. 09:15 mentorssamling
Kl. 10:15 Bild
Kl. 12:15 lunch
Kl. 13:15 Engelska
Kl. 14:30 slut på dagen

Onsdag:
Kl. 08:00 Tyska
Kl. 09:10 Musik
Kl. 10:15 Lunch
Kl. 11:00 Matte
Kl. 12:00 Svenska.
Kl. 13:15 mentorssamling
Kl. 14:30 slut på dagen

Torsdag:
kl. 11:00 Idrott
Kl. 12:25 Lunch
kl. 13:30 Musik
Kl. 14:00 Tyska
kl. 15:00 hål
kl. 15:20 slut på dagen

Fredag:
kl. 08:30 Kemi
Kl. 10:50 Matte
Kl. 12:00 Lunch
Kl. 13:15 Engelska
Kl. 12:40 hål
Kl. 13:40 Svenska
Kl. 14:00 Tyska
Kl. 15:10 slut på dagen

ASSÅ HATA HATA HATA HATA HATA HATA !
JAG VERKLIGEN HATAR MITT NYA SCHEMA!!
SLUTAR SENT NÄSTAN VARJE DAG,
OCH BÖRJAR TIDIGT ?!?!?! JAJA,
Är väl bara att kämpa på om man vill ha bra betyg...

Ska dra mej mot skolan nuja,
hörshey

ruta 1, dag 1.

rubriken ;) haha!

Ja nu är jag somsagt tillbaka på bloggen.
Jag började skolan den 22 augusti & grejer har förändrats.
Mitt ex gjorde slut, som ni vet. Nu är han bosatt i skåne,
så ja, det är väldigt jobbigt för mig. jag har det jobbigt just nu.
Men det är tur att jag har så otroligt underbart underbara vänner som hjälper mig.
Några av dom är Lilly, fanny & Jonna. Dom betyder allra mest !
Tack för att ni finns, ja älskar er & det vet ni.
Iallafall så har jag väl mest bara tagit det lungt denna helg.
Menmen, nu ska jag faktiskt gå & lägga mig, börjar 8 och slutar 10 i 2, satt ja.
Hejdå!


tbx på bloggen imorgon!

nu vart ni glada va?