ska snart åka!

Tja!

Sebbe, Fanny & Towa kommer hit om en kvart och då ska vi åka. Så jag måste börja göra mig klar och datorn fick jag ej ta med :( så det blir inget bloggande förns när jag kommer hem, vilket blir på måndag kväll! Aja, ni får klara er!
Nu måste jag dra. hejdå!

sleepa nu

Tjaaa!
nu ska jag sova.

Börjar 10.00 och slutar 14:25 imorgon. Efter skolan ska jag & Towa dra till badhuset & bada. Var sjukt längesen jag träffade Towa nu. Senast va väl på sportlovet right? Ah, så de va grymt längesen. Har saknat Towa grymt mycket!
Men nu ska jag dra, bloggar mer när jag kommer hem från badhuset!

film

Tja!
ligger i min säng och kollar på film på datan. Ganska skönt att bara ta det lungt hemma sådär efter skolan faktiskt. Ska ringa min älskling om nån timme och snacka lite.
Skolan idag var helt OK.

På matten satt vi bara & jobbade som vanligt, ganska tråkigt. På svenskan satt vi och kollade på någon film om hur svenskan egentligen kom till världen, ganska intressant faktiskt. Men kemin var iallafall kul! Jag, Towa & Lilly labbade och vi ska labba nästa gång också. För sen är de ju dags för skolavslutning. Så det är inte alls mycket kvar på kemin nu.

Förresten så är det lov på onsdag & skolan börjar på tisdag igen. Så dem dagar jag är ledig ska jag, mamma, pappa, älsklingen, Towa & Fanny åka och campa. Det blir sollefteå camping. Får se om jag tar med mig min dator då. Men de lär jag ju göra.

Men nu har jag inge mer att säga, så jag hör av mig ikväll!

helgen i stugan

Fredag 20/5 - 11 : Kolla på film hela kvällen med älskling
Lördag 21/5 - 11 : Mamma & pappa grillade korv & hamburgare, gott! Jag & älskling badade också, sen fiskade vi. Älskling fick massa fisk och jag en liten fisk :(
Söndag 22/5 - 11 (idag) : Vaknade vid nio och började packa ner sakerna, sen begav vi oss hem.

Imorgon är det skola som vanligt igen då. Börjar halv nio och slutar vid halv ett. Har matte, svenska, lunch och kemi. Ganska skön skoldag ändå faktiskt. Vet inte vad som händer imorgon faktiskt. Har inte planerat nånting. Får väl se!

Älskling, Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det gör jag verkligen!
Du betyder grymt mycket för mig. Jag kommer aldrig att släppa dig älskling!


sjukt skön helg!

tja!
Kom hem vid halv fyra ungefär. När jag kom hem så duschade jag och packade upp och lite sånt. Nu håller mamma på med maten.
Tänkte även berätta lite om helgen & sånt. Men det gör jag ikväll!
Ha det bra sålänge!

sovmorgon

Hej på er!

Idag har jag sovmorgon och börjar inte förns halv elva. Väldigt skönt! Hinner sova ut och ta den tid jag behöver innan jag börjar. Hinner göra sånt man vill göra. Eller ja, det beror ju också på vilken tid man kliver upp på morgonen. Jag kliver för det mesta alltid upp vid 09:00. Jag tycker att det räcker för mig för då har jag bra och god tid på mig.

Nu ska jag sluta babbla här och ta och göra lite frukost, sen fixa mig och göra sånt jag ska göra innan skolan.
Slutar dock halv fyra idag, lite segt. Men jag börjar ju faktiskt vid halv elva satt.
Första lektionen är idrott och idag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. Men det får man väl se när man kommer dit. Om jag kommer dit, eller näe jag bara skojar. Klart jag ska på skolan. Sen är det lunch och idag ska jag till matsalen och äta. Vet dock inte vad det blir för mat. Men det får vi väl se. Hoppas på något gott. Sen efter lunchen har vi musik och då ska vi väl antagligen, som vi gjorde förra gången, träna på lite gitarr ackord. Inte min grej precis, men. Jävligt lång är musikletionen också, 1½ timme lång-.- det är musiklektionerna som är jobbigast. Bara sitta på en stol en hel lektion. Sen har vi tyska och idag ska vi väl antagligen jobba med något.

Näe nu måste jag gå så jag hinner. Bloggar efter fotbollsträningen!

mat och bakdag med mamii

Hej bloggläsare!

Kom precis hem från skolan typ. Helt OK skoldag faktiskt!
Tyskan var helt OK. Kollade bara på film och sådant hela lektionen, nice. Sen på musiken så tränade vi på massa olika gitarr ackord och sånt, jätte kul faktiskt! Sen matte, och den lektionen seriöst sög. Alla pratade exakt hela tiden, okej inte jag, men alla andra. Var sjukt jobbigt faktiskt. Sen så hade vi svenska. Sen slutade vi och då gick jag direkt till bussen och åkte hem. Skönt att vara hemma någon dag också. Dem senaste dagarna så har jag kommit hem på eftermiddagen. Så det är ganska skönt att vara hemma tidigt någonting också.

I ett inlägg så skrev jag ju vad jag skulle göra denna vecka. Och idag ska jag och mamma göra iordning god mat och baka! Snart ska jag och mamma äta lite mellanmål. Vid 15 tiden ska vi göra god mat och vid 16:30 tiden så ska vi baka muffins. Mums! Det kommer bli en väldigt bra dag, känner jag!

Imorgon åker jag in till stan direkt efter skolan med fanny, lilly & towa. Men hinner bara vara på stan i någon timme. Sen ska jag på fotbolls träning. Sen på fredag åker jag, älsling, mamma och pappa till våran sommar stuga och blir där i hela helgen. Kommer även att skippa fotbollsträningen på söndag.

Imorgon och på torsdag så är det dem sista dagarna som jag kommer blogga. Kommer tyvärr inte hinna blogga på fredag för vi åker till stugan vid 17 satt. Men jag bloggar på söndag då jag kommer hem :)

dött på stan?

Tja!

kom hem för en halvtimme sen. Direkt efter skolan så mötte jag fanny och sebbe och vi tog bussen in till stan. När vi kom in dit så gick vi först till en kiosk och kollade om det fanns något trevligt folk att snacka med. Men nej, då gick vi ut och gick vidare mot busshållsplatserna. Kollade om det fanns något trevligt folk. Men det var fan helt dött på stan idag. Var inte en enda människa där. Så jag tog bussen hem vid halv fem, därmed fanny och sebbe. Så jag kom hem för ca 45 minuter sen.

Ska ju in till stan på torsdag också. Med Fanny, Towa & Lilly. Får se om det är mer folk på stan då. Hoppas att det inte är lika dött så, som det var idag.
Kommer bli väldigt skönt att träffa Towa igen också. Har saknat henne som jag vet inte vad. Har faktiskt inte träffat Towa på väldigt länge nu. Så det ska bli skönt att träffa Towa igen!

Ganska skön skoldag idag faktiskt. Lite segt på slutet, men. Första lektionen, som var kemi, var dock lite segt. Kändes som att tiden stannade helt för allt gick så sakta. Jag & Anna labbade, och det gick faktiskt väldigt bra!
Efter lunch hade vi engelska. Den var väldigt tråkig. Snackade bara om massa glosor och massa sånt skit.
Men bilden var faktiskt rolig :) Orka inte berätta vad vi gjorde på bilden, men a.

Nu ska jag ta och göra lite mat, sen duscha och bara nörda dator.
Så vi hörs imorgon babyz

tv tittande

Hejsan bloggläsare!
Jag kom nyss hem och nu sjag sätta mig vid tv:n med mamma och bara ta det lungt. Imorgon är det en ny dag med en ny skoldag, nya lektioner och uppgifter.

Börjar vid kl.10:00 imorgon och första lektionen är kemi. Väldigt skönt med sovmorgon iallafall. Slutar vid 14:25 och direkt efter skolan ska jag åka in till stan med fanny och sebastian. Ska bli kul! Har inte träffat sebastian sen i lördags och fanny sen sista april. Så det ska bli skönt att träffa dem underbara personerna igen imorgon. Vet dock inte vad vi kommer göra i stan, men det får vi se. Vet heller inte riktigt när jag kommer hem. Men jag läju blogga som vanligt när jag kommer hem!
Näe nu ska jag se på tv, sen ta något att äta och bara slappa. Sen ska jag lägga mej i sängen. Är faktiskt ganska trött efter denna dag.

Vi hörs mer imorgon!

veckans planer

Måndag (idag) : Fotbollsträning 14:30-15:30 sen när jag kommer hem så blir jag hemma resten av dagen & kvällen
Tisdag: Åka in till stan med fanny och älskling efter skolan
Onsdag: Laga go mat och baka med mamsen
Torsdag: Åka in till stan med Towa, Lilly & Fanny. Sen på fotbollsträning
Fredag: Gå på stan med Beatrice och shoppa. Sen vid 17 kommer älskling och vi åker till stugan med mamma & pappa kl. 18:00
Lördag: Stugan med mamma, pappa och älskling
Söndag: kommer hem vid 15 tiden

Satt som det ser ut nu så kommer ja inte blogga på hela helgen !

packa träningskläder

hej!
älsklingen åkte precis och jag håller på att packa ner träningskläder till fotbollsträningen imorgon. Ska upp kl. 08:00 för Lilly kommer vid halv tio och jag måste fixa mig och allt sånt först.
När lilly kommer hit så ska vi först göra mat och sen så blire inte så mycke mer för sen så åker vi till fotbollsträningen. Vi måste ta bussen för pappa eller mamma kan inte skjutsa.
Sen efter fotbollsträningen ska jag och lilly äta pizza, mums!

Tja ;)

Hej!
sitter på fritidZgårN nuja med Lilly, john och min älskling. Vi har suttit här i nå timmar. Ska väl snart till stan. Sen ska jag och sebbe hem till mej och äta. Sen ska han hem..bloggar mer när älskling har åkt!

DAMP!

HIFHSF ASSÅ!!!JIFJFDSPKGDGJJFDKOGFOFKFFDKFK AZERBAJDZJAN ?! VAFAN?! VAD RÖSTAR NI PÅ ?!?!?!?!?! IRLAND KUNDE JU HA FÅTT VINNA IST DÅ?!
ASSÅ DAMP!!!
Azerbajdzjan sög faktiskt. Dom var inte bra alls!
Håller med camilla!
/ Sebbe

utgång

Muffinsen blev klara för en halvvtimme sen och snart ska vi ner till fritidsgården och sitta där ett tag. Sen blir det att gå på en promenad & bara prata. Sen går vi hem till mej och sätter oss vid ESC! Heja sverige!!:D

baka muffins

Tja!
Älskling kom nyss och nu ska jag bara fixa mig. Sen ska vi baka muffins.
Hör av mig senare!

ska sova snart

sitter vid mammas dator nu och kollar igenom gamla bilder på mig. Jag ska snart sova, men jag tänkte slänga in ett inlägg innan, snällt va?!;o nej jag bara skojar :) men iallafall så ska jag snart sova. Och nu tänker ni nog ''men, det är ju fredag. inte måndag?'' ja, det vet jag och nej jag vet att det ej är måndag. Men min älskling kommer faktiskt hit vid elva på morgonen och jag ska fixa mig och äta innan han kommer. Då måste jag ju upp i tid också. Så jag ska upp vid 08:30 så att jag hinner med allt.
Jag vet inte riktigt vad jag och sebbe kommer göra, men det får vi se när han kommer.
gammal bild som jag hittade på mammas dator xD

hahaha naaw

Tjaa bloggen!!
Nejmen hej alla bloggläsare!
Nyss åkte charlie, john, alexander, elin, emma & emilia hem. Ganska tråkigt, menmen.
Om ni undrar vem elin är så är det en tjej i mitt fotbolls lag. Hon som fällde mig en gång ;)
Haha John och Alexander sjöng singstar medans John satt & spela playstation 2, ahah!
Vi tjejer stog & bara kollade på. Vi garva som fan, seriöst!
Sen satte vi på tvn och kollade på talang 2011. Asså bert är ju helt dum i huvudet, seriöst ;o
Han säger ju att vissa är dålig fast dom är superbra! Gud, jag blir så less på bert ibland.
Nyss åkte alla dem hem. TACK FÖR KVÄLLEN SÖTISAR!
Jag ska väl snart sova för imorgon kommer älsklingen hit och då ska vi mysa.
Jag hör av mig imorgon. Sov så gott alla bloggläsare!

hemma nyss

Tja!
Kom alldeles nyss hem från skolan. Jobbig dag med typ 5 lektoner fast skoldagen är väldigt kort. Men nu är jag äntligen hemma. Ska snart sätta mig vid tv:n och sen ska jag göra lite mat och äta. Sen vid fyra ska jag fixa mig. För vid 18 tiden kommer folket hit och då ska vi väl typ kolla på film, sjunga karoke, kolla på talang 2011 osv osv. Tror jag gör ett inlägg när jag är med dom, men det är inte alls säkert!
Annars hörs vi senare ikväll då alla har åkt hem!
Puss!

planerar morgondagen & helgen

Hej på er!
Tog bussen hem direkt efter skolan och åt mat. Sen packade jag ner tränings kläder och sen så satte jag mej vid tv:n en stund och sen skjussade pappa mig till fotbollsträningen vid kvart i fem. På fotbollsträningen gick de ganska bra iallafall. Sen  så gick vi in i omklädningsrummet & jag duschade & bytte om såklart. Sen hämtade pappa mig vid halv sju. Så jag kom hem för knappt en halv timme sen. Är ganska slut, inte trött, men slut.
Har både suttit vid msn och pratat i telefon med folk för vi planerar morgondagen & helgen.
Men nu är det klart.
Imorgon (fredag): va med charlie, john, alexander, elin, emma och emilia hemma hos mig
Lördag: älsklingen kommer till mig vid elva på morgonen & sover här, mys!
Söndag: Fotbollsträning & vara med Lilly

Gammal bild, haha!

hemma.

Tja!
Kom hem för en halvtimme sen och har precis ätit lite mat, gott!
Efter skolan så stack jag & Lilly in till centrum och hängde där. Sen vid två så gick vi och fikade på ett fika ställe här i härnösand. Sen gick vi ut på stan och kollade lite. Sen vid halv fyra så gick vi till pizzerian och köpte pizza och åt det. Sen vid halv fem så tog jag bussen hem. Kom hem ungefär vid tio i fem. Så det var min dag. Imorgon hinner jag inte vara med någon. Först skola, sen hem, packa träningskläder, åka till fotbollen, hem, äta och kolla på tv, sen sova.
Så imorgon blire hektiskt, som alla andra torsdagar. Menmen, jag står ut!
bilder från idag




LIMOUUUSIIIIIN

de gillassssssss
/ lilllyyyyy

uttråkarN - Lilly
/ Camilllla ;)

snabbt inlägg.

Hej!
Hann inte blogga imorse för jag hade bråttom. Kom hem för 10 minuter sen med Lilly och nu ska vi snart äta. Sen gå tbx till skolan. Efter skolan så ska jag vara med lilly, så jag bloggar när jag kommer hem.
Bloggade aldrig igår för jag hade fullt upp och sånt.
hör av mig när ja kommer hem, ja hinner verkligen inte nu

fullt upp

TJA!
Har haft fullt upp idag.
Drog hem direkt efter skolan för att packa ner kläder tills fotbollsträningen som började vid halv tre.
Pappa skjussade mig vid halv. Vid halv fyra så var träningen slut. Då stack alla och bytte om.
Vid 15:55 så kom pappa & hämtade mig. När jag kom hem så satte jag mej ner i soffan och kollade på tv.
Vid halv fem ringde sebastian. Han undrade om vi kunde träffas. Ja, sa jag såklart.
Så jag tog bussen in till stan & där möttes vi. Gick & fikade på något fikaställe. Kommer inte ihåg namnet.
Sen efter det så tog vi bussen in till centrum och satt där en stund. Sen åkte vi hem till Sebbe & låg och pratade i hans säng. Vid halv åtta kom pappa och hämtade mig.
Så jag har ju varit hemma i 2½ timme. Men jag har faktiskt inte orkat blogga!
Imorgon börjar jag tio, skönt!


school today soon

Tjaa.. nemen gomorgon.
Har precis gjort mig iordning och ska dra till skolan om en kvart.
Slutar tidigt idag, så de är ju awesome.
Vet inte vad som händer efter skolan, men det får vi se.
Dagens outfit:
syns inte så bra, men vafa.. det duger väl? :)

grym kväll igår!

Tja! Har varit hemma i någon timme nu. Ska dra på fotbollsträning om 45 minuter satt jag hinner blogga lite nurååå.
Kvällen igår blev lyckad. Det var asroligt, mysigt som fan alltså!
Grillade kött och gjorde sallad till. Älsklingen gjorde även sås till köttet. Det blev sjukt gott alltså.
Bild från grillningen igår;


om imorgon

Imorgon blir det att kliva upp vid 11.00 göra sig klar och åka bort till älsklingen vid 15 och sen göra i ordning allting. Sen vid sex tiden kommer Towa, Fanny, Lilly, Kristoffer, Pontus, Kalle, Liam & Erik till oss. Vi ska nämligen grilla! Grym kväll det kommer bli. Är sjukt taggad! Sover hos älskling också. Men måste upp vid tio på söndagen för vid 12:00 så äre fotbolls träning och när fotbolls träningen är slut så åker jag nog hem och är hemma resten av dagen. Bloggar antagligen på söndagen.

The king of pop..

..gjorde faktiskt 10 mål idag, Fast Nä, jag skojar bara :c men jag gjorde nästan mål ju.
Men iallafall så har vi fått nya träningsdagar & tider för fotbollen nu. Så tänkte skriva det här!
Måndag
Träningen börjar 14:30-15:30
Torsdag
Träningen börjar 17:00-18:00
Söndag
Träningen börjar 12:30-13:30

drar nu!

Nu sticker jag på fotbollsträning.. efter uppehåll i två veckor.

myskväll

Godmorgon på er!
Jag är faktiskt ganska trött idag. Somnade vid 12 inatt, så.. Men jag lade mig vid 11 faktiskt..
Idag efter skolan så ska jag inte göra någonting, ska bara hem. Sen på eftermiddagen ska jag, mamma & pappa gå på affären & köpa lite godsaker. Ska även på fotbolls träning vid 16:00. Sen ska vi hyra film & ha en myskväll här hemma.
Ja, det kommer bli min dag/kväll det.
Hör av mig senare ikväll om vad som händer imorgon!

världens finaste dag!

Hej!
kom hem för en halvtimme sen.
Stack direkt till älskling efter skolan, som jag skrev i det förra inlägget att jag skulle göra.
När jag kom hem till han så pratade vi om vad vi skulle göra, och vi bestämde att vi skulle gå och äta på restaurang. Åkte in till centrum & älsklingen betalade maten, awii söt pojkvän man har då♥
Maten var jättegod faktiskt! Efter vi hade ätit på restaurangen så gick vi bortot och satte oss på en bänk och pratade. Sen så gick vi till videohörnan & hyrde en film. Sen åkte vi hem till älsklingen & mös till den filmen. Sen efter det så åkte jag hem. Men dagen idag var helt jävla bäst, awesome! Jag har världens bästa pojkvän!♥
bild på mig som älsklingen tog idag :)

om imorgon

Imorgon efter skolan så blir de att åka direkt hem till älsklingen efter skolan. Imorgon har vi varit tillsammans i ett halvt år - 6 månader! Satt ska tillbringa eftermiddagen/kvällen med honom.
Tror vi ska ut & äta och vara ute och fira.
Bloggar mera imorgon kväll.

najjjjs

Tjeniiis!
Kom hem för en timme sen ungefär.
Direkt efter skolan så stack jag, Matilda, Fanny & towa till domus och där träffa vi pontus & albin. Stog & snacka med dom ett tag. Sen gick jag & Fanny vidare, Towa stanna kvar. Jag & fanny gick till sibylla & beställde strips. Sen gick vi en liten promenad, haha? Halvvägs så träffa vi beatrice & lilly. Var med dom en stund. Sen så gick vi hem till Fanny och sen åkte jag hem. Sjukt kul dag iallafall.

Tahahahah!!

tjenispenis.
Stack med Klara hem till hon direkt efter skolan. När vi kom hem till henne så fikade vi och sen spelade vi Playstation 2 och jag vann hela tiden typ så hon fick damp! HAHAHAHA lyckat klariiis ;)
Kom iallafall nyss hem och nu ska jag äta middag och sen sätta mig vid tv:n. Sen ska jag nog sova.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem!

m0rning

Hey!
Har precis fixat mig och ska dra till skolan om en kvart. Slutar lite halvsent idag , men det duger. Har ingenting planerat idag. Så jag får se vart dagen tar vägen nånstans. Ska ha kemi som första lektion, rätt drygt..
Men aa, nu ska jag pallra mig iväg, hejdå

Tv nu, sen sova

Hej!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n, sen ska jag sova.
Blir bloggning på morgonen imorgon.

chemat

skolan var helt OK idag faktiskt. Var med alicia & matilda den mesta tiden av dagen.
Åkte hem direkt efter skolan, var så trött..
Nya chemat ;
Måndag:
Kl. 08:30 Matte
Kl. 09:45 Svenska
Kl. 10:00 Lunch
Kl. 10:45 Kemi
Kl. 12:30 Slut på dagen
Tisdag:
Kl. 10:00 Kemi
Kl. 11:35 Lunch
Kl. 12:25 Engelska
Kl. 13:25 Bild
Kl. 14:25 slut på dagen
Onsdag:
Kl. 08:15 Tyska
Kl. 09:30 Musik
Kl. 11:00 Lunch
Kl. 11:50 Matte
Kl. 12:50 Svenska. Sen slut på dagen
Torsdag:
kl. 10:30 Idrott
Kl. 11:30 Lunch
kl. 12:30 Musik
Kl. 14:00 Tyska
kl. 15:00 mentorssamling
kl. 15:30 slut på dagen
Fredag:
kl. 09:00 Kemi
Kl. 10:40 Matte
Kl. 11:50 Lunch
Kl. 11:35 Engelska
Kl. 12:40 Svenska
Kl. 13:30 Tyska
Helt OK faktiskt!

ska sleepa nu

Nu ska jag sova, för imorgon äre skola.
Får nytt chema imorgon också.
Kommer skriva om det på bloggen.
Men nu ska jag sova.
Vi hörs imorgon!

mentjaaaaaaaaa

fanny har nyss åkt hem & jag ska snart äta.
Sen ska jag packa ner lite skolsaker i någon väska..
imorgon är det skolan igen, efter 1 vecka och 1 dagars lov.
Gissa om det kommer kännas segt imorgon?!
Men man får ju träffa dom bästa, så de är ju bra!
Men nu ska jag göra nåannat.
hejjdå