godnatt

ska sova nu.
Hörs imorgon.

this way baby

sitter och kollar på ett avsnitt av bigbrother på datan nu. Det är ganska bra, men dock inte mitt favorit program. Har suttit vid datorn & tittat på tv hela dagen. Det är väldigt skönt. Åt middag för en stund sedan. Kycklinggryta med ris och ett glas cola till det. Mums!
bloggar innan jag ska sova
Sebastian, jag älskar dig. glöm aldrig det.
jag kommer aldrig att lämna dig.

flåt

hej alla läsare.. haha
förlåt för att jag inte blogga något igår. men jag var med sebbe. Han åkte hem vid 19 tiden igår kväll. När han hade åkt hem så duschade jag & tvättade bort sminket & sånt. Sen satte jag mej vid tven och bara slappade. Somnade vid 22 tiden. Tidigt. Men då var jag utvilad idag ist. Började halv 9 och sluta halv 3. Åkte hem direkt efter jag slutade. Ska nog vara hemma resten av dagen och bara ta det lungt. Vi hörs mer ikv

HAHAHAH !

Var tvungen att fixa mej och sånt i går och precis när jag vart klar så skulle ut. Så jag hann inte med att blogga igår. Förlåt för det. Jag, Elin, Johanna, Carl & Pontus möttes vid busshållsplatsen i härnösand och vi bestämde oss för att jag, johanna och elin skulle gå och shoppa medan Carl & Pontus gick till MC och åt. Sen vid 19 möttes vi vid ginatricot och gick runt och bara snackade. Sen gick Carl och Elin hem. Så då vart det bara Pontus, jag & johanna kvar. Så då bestämde vi oss för att gå hem till Johanna och sova där. Så vid 21 gick jag, pontus & johanna hem till henne och såg på film. Jag tror att vi somnade vid 00:00 tiden. Sen så vaknade vi vid 11 tiden idag. Så vid 14 kom jag hem och då ringde jag till min älskling och pratade. Vi bestämde oss för att han skulle komma hit och sova här tills imorgon. Så nu sitter han och ser på min tv. Hah bra stämning ^^ nämen vi ska väl slå på nån film och titta. Fårse om jag hör av mig senare ikväll
en bild från i förrgår. Torsdags alltså

rolig dag

Kom hem för två timmar sen.
Har varit med Linnea hela dagen.
Slutade vid halv tre i skolan.
På skolan hade vi Svenska, engelska, lunch idrott och tyska.
Tyskan gick åt helvete, men aja.
hade prov på svenskan idag.
Gick skitbra ju!:D
På lunchen gick jag, Linnea & Towa till sibylla & åt.
Smääxigt ;) haha. Fyfan vilken rolig skoldag.
AA, inte ämnena då, men. Rasterna var roliga.
Säskilt lunchen :D hahahahah !!
Om ni ser detta, Linnea & Towa:
Ni måste ju hålla med om att det var jävligt roligt på lunchen!
Hahhahahahah!!
Åkte direkt med Linnea hem till henne efter slolan.
Vi har haft jätte roligt!
Fast det har man ju alltid när man är med den bruden :P
HAHAHAHA
men jag ska snart sova.
Så vi hörs imorgon.
Ska dock vara med Elin, pontus, johanna och Carl imorgon kväll.
Så jag uppdaterar troligen efter skolan eller nått.

äntligen!

Idag fixade pappa mitt internet. Han hann inte fixa mitt internet i måndags. Men nu är det äntligen fixat. Har bytt brendandsföretag också. Idag har jag varit med min älskade sebastian. Vi var först ute en stund och bara pratade. Sen kom vi in och såg på en film hemma hos mig. Skönt! Förövrigt så har jag faktiskt inte gjort så mycket!
dagens facelook ;)

FÖRLÅT

hejsan & förlåt för min usla uppdatering. Men mitt inernet har fuckat sig och jag har inte orkat blogga. Pappa ska fixa mitt internet imorgon åt mig så att det inte fuckar sig. nu sitter jag vid mammas dator sålänge. idag har det inte hänt så mycket. men helgen har varit awesome. har varit med min älskling sen igår. Fast ja, jag kom hem vid åtta ikv :)
hittade någon gammal bild på mammas dator xD

tv!

hej!
kom hem för ungefär 2 timmar sen. Har sjukt ont i foten för Elin tacklade mig ;( nu sitter jag vid tv och äter middag! Saknar sebastian gör jag också. Jag kommer nog sitta vid tvn i resten av kvällen. Så vi hörs imorgon alla bloggläsare
gammal söt bild :)

åker nu

Bloggar mera när jag kommer hem

fotbolls träning snart .

Hejsan.
Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Håller på att backa ner kläder tills fotbolls träningen nu. Ska åka till träningen vid kvart i så att jag är där i tid för att Träningen börjar vid 16:00 och slutar vid 17:00 så jag är väl hemma vid 17:45 då typ. När jag kommer hem så lär jag ju äta & sätta mej vid tv:n. Lär ju vara väldigt trött efter fotbollen. Så får se om jag bloggar någonting då.

fiiiiilåååååt

förlåt för mitt dåliga bloggande!
Men iaf. Kom nyss hem.
Har varit med min fina vän annie.
Slutade skolan vid halv 3 idag så hon mötte mej direkt när jag sluta & då gick vi hem till henne.
Vi bakade & var ute & fotade och typ gjorde lite mer grejjer .. hehe.
Annars så har jag väl inte gjort så mycket.
Imorgon äre träning klockan 17-18 så jag kanske inte hinner blogga så när jag kommer hem efter fotbollen.
Men innan jag åker till träningen så hinner jag nog!
Men jag bloggar K A N S K E lite senare!



the way home

hejsan! saknat mig? visste väl det.
nemen internet har krånglat lite så jag har inte kunnat blogga.
Ena sekunden har de funkat & andra inte. man ba wtf lixom ?
men du ska de vara bra & funka igen.
Iallafall. Idag har jag inte gjort mycke alls.
Har bara typ suttit inne & kollat på tv.
roligt, ne. Men aa nu funkar internet igen så nu vet ni de.
jag bloggar mer imorron.. om inte internet krånglar då förstås ,

skidor hela dagen

hej!
Idag klockan 11:00 så åkte jag, mamma och jonna till någon skidbacke och åkte skidor. Vi vart där hela dagen. Vi kom hem vid 16:0 det var inte kallt ute heller! Så det var ju jätte bra! Det var jätte kul att åka skidor. Fast jonna trillade några gånger. Men jag höll mejj på benen ;) jag är med jonna nmu också. Hon KANSKE sover här inatt igen. Om inte, så ska hon hem kl.20:00

med Jonna och Fanny

Hej alla bloggläsare!
Förlåt att jag inte har bloggat något idag. Men jag har varit med två underbara vänner. Jonna & fanny. Jag är med dom än. Fanny ska hem vid 21 och Jonna ska sova här tills imorgon. Det kommer bli sjukt kul. Det var så himla längesen man var med dom och hade så här kul. Speciellt med jonna..
Men nu ska jag gå. Vi hörs kanske imorgon.

påväg hem

Gör ett inlägg nu innan jag ska hem. Mamma ville att jag skulle komma hem nu och vara hemma resten av dagen & kvällen. Asså palla ? det är ju sportlov!!! Men men. Jag ska somsagt snart hem. Vid tre. Jag & Towa har inte gjort så mycke. Druckit cola och ätit godis. Med film på det. Najs najs. Och nu måste man hem? piss på det! Men vi hörs senare

internet dampa igår

Kunde inte blogga innan jag gick till Towa i går kväll. För att internet ville inte funka. Eller asså det dampade. Ena gången hade jag internet, och andra gången inte. Så förlåt för det.
Jaja, sitter hos Towa nuja. Vi låg & skratta som fan inatt. Haha fan vad roligt vi hade. Gick ut kl.00:00 på natten & tog kort. Det kommer typ 2 bilder, men towa vill inte vara med. Så jag får ta bort henne (:
Men nu ska jag & towa ut. så vi hörs sen bloggen :)

Sover hos Towa

hej alla bloggläsare.
Jag & Sebastian kom alldeles nyss hem. Vi var först på en restaurang & åt. Efter det så gick vi lite på stan i olika affärer. Jag köpte 1 linne & en kofta. Sebastian köpte en liten present till mig som jag ska få till veckan ;* så gulligt! Jag köper nog någonting till honom imorgon.
Jag ringde nyss till Towa och vi bestämde att jag ska sova hos hon idag tills imorgon eller nåt.
Åker hem kl.18 och packar. Sen åker jag till hon vid 19 och sover där!:D
linnet jag köpte
koftan jag köpte

restaurang med bebi snart

hejhej bloggen.
Jag & sebbe vaknade hemma hos honom för ungefär en halvimme sen. Jag har nyss fixa mig och sånt. Sebastian håller på och fixar frukost till oss. Snäll han eeer då <3 hihi. Efter frukosten så sticker vi ut och äter på en restaurang. Fett mysigt. fyra månader today youknow. Älskar honom så mycket. Haha men nu ropade han nyss att frukosten var klar. Så nu ska jag gå ner till köket där han är och uppehålla honom med att äta lite frukost. Bloggar kanske innan vi sticker. Om inte, så bloggar jag när vi kommer hem!

film nu

hejsan bloggen!
Kom till min älskling vid 17:00. Slutade halv tre på skolan. Sen hem, äta, packa till fotbollen, åka till träningen vid tre, komma hem vid fyra och äta och sen åka till sebastian vid fem. Ganska tuff dag. Hehe. Först skola, sen hem, äta, packa till fotbollen, sen hem efter fotbollen och äta middag och sen efter middagen - åka till min älskling. Men jag kom hit iallafall =P Vi har bara suttit i soffan och myst & pratat. Lite småmysigt sådär. Imorgon ska vi typ gå ut & äta och se shoppa. Firar tre månader imorgon :D Nice va?! Ja, visst är det! Älskar sebastian mest. Men nu ska vi se på film och sen sova. Så vi hörs imorgon alla bloggläsare

godnatt

nu ska jag lägga mej & sova så att jag orkar upp imorgon.
Vi hörs kanske imorgon kväll för jag åker ju till min älskade pojkvän imorgon :D

helt slut

tja bloggen.
Jag kom nyss hem från träningen. Går ju i fotboll, ni vet. Träningen gick väl sådär..
är helt slut. Först skola, sen hem och äta, sen packa till fotbollsträningen och sen sticka direkt till träningen.
Hua, hur jobbigt som helst. Men nu är jag iallafall hemma. Skönt som fan.
Ska vara med min älskling imorn och sova där tills lördag. Ska vara med honom för att på lördag så har vi varit tillsammans i 4 månader! Underbart!!! Så det blir att spendera hela lördagen med honom <3 åker hem på lördag kväll. Åker förmodligen till någon kompis och sover där då. Nu ska jag ta något att äta.
Jag hör av mej senare

fLåt blogg'N

förlåt för dålig uppdatish. Jag har bara inte haft lust att blogga dem sneaste dagarna. Menj jag ska bli bättre på att uppdatera. Jag lovar! Har gått & lagt mej sent varje kväll på kvällarna nu. Men nu ska det bli ändring på det. Annars blir jag så trött på morgonen och halvsover i skolan. Det är ju inte bra :/ så nu ska jag snart gå & lägga mig. Skola imorn!
Hejdåå