hemma!

Tja!
Kom nyss hem ifrån majbrasan och är med fanny. Hon ska sova här inatt, awesome! Älsklingen åkte hem, de var inte bra :(
Men jag tror att jag träffar honom i veckan igen, så de är ju bra.
Men kvällen på majbrasan var awesome. Stog och snackade med massa vänner om gamla minnen medans vi kollade på den fina elden. Umgicks också med älsklingen, såklart!
Det var typ det vi gjorde.
Men a, nu har jag inte mycket mer att skriva.
Nu ska jag & fanny kolla på film, så jag hör av mig imorgon!

valborg/sista april

Den ska såklart firas. Ska på majbrasa ikväll med Fanny & älsklingen. Ska bli skönt att få träffa älsklingen. Saknar honom så jag nästan spricker.
Ska snart ta & fixa mig. Ska möta fanny & Sebbe vid 19:00 och då sticker vi till majbrasan. Blir förmodligen där några timmar. Får se vad som händer sen, om jag sover hemma ikväll. Vi får se vad som händer. Hör av mig senare ikväll eller imorgon!

Lördag

Tjena!
Kom hem för en halvtimme sen. Tänkte berätta om kvällen igår.
Kom till Towa vid fem tiden och då hade lilly, bianca och Elina redan kommit. Vi började ta fram spa grejer till spa kvällen. Vid halv sex så kom Sara, Celine & Matilda. Till sist så kom Fanny & Beatrice.
Vid sex så tog alla på sig ansiktsmasker och hoppade ner i bubbelbadet, skönt som fan.
Låg i badet med tjejerna i säkert två timmar. Sen klev vi upp & tog på oss massa ansiktskrämer & hade det awesome. Sen satte sig alla och kollade på tv.
Vid elva så åkte Matilda, Sara, Elina, Beatrice och Celine hem. Men det var en jätte kul & grym kväll igår. Tack för kvällen bebisar, ni är bäst! Jag älskar er.


spa kväll hos allrabästavän

Hej på er!
Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär och har nyss fått i mig lite frukost.
Ska snart fixa mig, och sen fter det så ska jag städa mitt rum. Sen packa,
sen vid fem så beger jag mig bort till Towa för en spakväll där med massa skönt folk.
Blir typ jag, Towa, Fanny, Matilda, Lilly, Bianca, Sara, Elina, Beatrice och Celine.
Jag, Fanny, Bianca och Lilly sover över hos Towa, medans dem andra åker hem lite senare på kvällen.
Så jag kommer inte blogga någonting ikväll.
Vet inte när jag kommer hem imorgon, men jag bloggar antagligen då,
hörs peoplessss

hemma!

Hej!
Kom hem för ungefär en timme sen från en underbar shoppingtur! först så hittade jag ingenting, men sen sare ba pangbom så hittade jag jätte mycket.
Nu tänkte jag visa vad jag har köpt
2 par toppar
2 par bh:ar
denna bikinin, snygg va ? :)
dom här jeansen
och en foundation

klar för en shoppingdag med mamma!

Hejsan alla läsare!
Jag & Fanny vaknade vid tio för jag hade ställt klockan. Vi gick upp och åt frukost och sånt. Fanny åkte hem direkt efter frukosten för jag skulle fixa mig och sånt för idag ska jag & mamma åka & shoppa lite. Har nyss varit ute & solat lite. Jag & mamma ska alldeles strax åka och shoppa. Ska även handla lite på vägen hem. Bloggar mer när vi är hemma!

Fanny & Jonna, jag älskar er!

Kom nästa precis hem med Fanny. Hon ska sova här tills imorgon. Vi hade sjukt kul hemma hos Jonna. Hon visade oss runt och hon visade bräckeskolan och sa vilka vänner hon hade fått & massa sånt. Men hon snackade även med oss om råd och sånt. Hon mår ju fortfarande dåligt och sånt. Men iallafall så gick vi hem till Jonna efter det och åt lite mat som hennes pappa hade gjort. Jätte gott faktiskt. Sen så gick vi till bashuset och badade, jätte roligt! Satt på restaurangen på bashuset och åt strips. Och just när vi håller på & äter så kommer Isadora, Ellen & agnes (jonnas kompisar från bräcke'' in på restaurangen och sätter sig bredvid Jonna & snackar med henne. Jonna presenterar även oss för Isadora, Ellen & Agnes. Tjejerna verkade vara jätte snälla faktiskt :) men det är Jonnas kompisar, Inte mina & fannys. Men sen gick vi hem till Jonna igen och kollade på film. Sen efter det så gick vi ut och solade på gården utanför Jonna, jätte skönt faktiskt! Sen gick vi in och bara snackade massa skit!:D
Men sen skulle jag & Fannnnnyyyy tyvärr hem. Vi kramade om Jonna & sa hejdå.
Nu ska fanny sova hos mig :)
en bild från när vi var hos jonna :)

tidig morgon

Är uppe tidigt idag, japp. Men jag & Fanny ska åka till Jonna så att vi är där tills klockan är 09:00 för vi ska ju vara med Jonna idag! :) har saknat henne så förbannat mycket! Men idag får jag & Fanny träffa hon. Så vid halv nio åker jag & Fanny mot bräcke. Jonna möter upp oss vid busshållsplatsen. Vi får skjuts hem ikväll vid 21:00 av Jonnas pappa. Verkligen jätte snällt! Jag, Fanny och Jonna har faktiskt inte planerat vad vi ska göra idag så vi får väl se vad det blir. Jag bloggar KANSKE när jag är hos Jonna med Fanny så att jag håller er uppdaterade om vad vi gör!
Nu ska jag ta & äta frukost och fixa mig och sånt.

städar mitt rum ..

Hejsan!
Vaknade vid tolv och gick upp och åt frukost. Efter det så tog jag på mig kläder & fixade mig & gick ut och solade en timme ungefär. Sen gick jag in och satte igång med städningen. Så just nu håller jag på att fixa iordning mitt älskade fina *host* rum. Men tog en paus nu och bloggade!
Men nu ska jag fortsätta med att städa & fixa iordning mitt fina rum.

väldigt gammal bild !

yeah!:D

haha awesome dag igår eller?! fyfan vad jag & Towa hade roligt!
Dunka musik på högsta nivå & dansa. Satt upp en brasa också som vi satt vid. Hade så sjukt roligt! Orkar inte berätta allt. Men vi hade rent utsagt Skit roligt igår! Det var bäst!!!!!
Ah, men jag kom typ hem för en timme sen. Är helt slut sen igår.
Imorgon blir de att bara stanna hemma & slappa. Ska städa & damsuga och torka mitt rum imorgon då tror jag. Kan ju behövas .. har ju inte varit typ ''hemma'' på fyra dagar, haha.
Bloggar mer ikväll... kanske .

godermorgon!

Haha nejdå :) jag vaknade för 2 timmar sen och har ätit frukost & fixat mig. Ska snart packa väskan för en övernattning hos världens bästa Towa! Har saknat hon som en åsna. Min mupp <3 Ska till towa halv tre ungefär. Får väl se vad vi hittar pårå.
Men jag bloggar säkert mer senare

solar för fullt!

Precis när Annie kom så gick vi ut & solade! Vi gick in vid halv sex och gjorde lite mat. Men sen gick vi ut & solade igen och nyss kom vi in! Snart ska vi bada muffins och bara tare lungt framför nån film!
Men jag bloggar nog mer imorgon
en bild från när vi solade

om dagen

Godmorgon sunshines!
Jag & älskling har nyss vaknat. Sitter i hans säng med min dator och är helt nyvaken, haha fint! Nemen vi ska väl snart ta och fika något och sen äta frukost. Sen ska vi väl mysa på och bara ta det lungt. Jag ska nämligen hem vid 14:30 för min fina vän Annie kommer vid fyra och ska sova över hos mig. Så det ska bli kul. Får se vad vi hittar på. Men jag bloggar kanske mera ikväll!
Ni får en halvgammal bild ..

myskväll

Nu sitter jag med älskling i soffan. Vi sitter & kollar på film. Vi har en liten myskväll ikväll :) kan vara väldigt skönt efter en halvdags grillning, haha. Vi har nästan nyss varit och köpt godis till våran myskväll också. Det blir nog jätte mysigt!
min outfit till grillningen
jag älskar dig sebastian !

hemma!

Jag & världens bästa pojkvän kom nyss hem från grillningen! Vi hade det jätte mysigt. God mat vart det också! Åh, vad jag älskar att grilla! Vi bara låg och myste under våra täcken. Vi tog med oss sovsäckar och täcken för att mysa när vi skulle grilla också! Jätte mysigt, verkligen! Det var verkligen värt att grilla en sådan vacker sommardag!
lite bilder från kvällen!:)
fler kommer ikväll!

nu åker vi & grillar!

.. alldeles själva faktiskt :) kommer nog att bli ganska skönt! Vet inte riktigt när vi kommer hem. Men det blir väl nån gång på eftermiddagen skulle jag tro. Kommer ta några kort :) men jag hör av mig när vi är hemma igen!

jahej

~ kom ej på nån annan rubrik!

Jag & sebastian vaknade för en liten stund sen och håller på att fixa oss. Sen ska vi äta lite frukost & packa till grillningen. Sen blir det att åka & grilla! Mums vad gott ska bli! Har inte grillat på jätte länge!
Men nu ska jag gå! Hör av mig innan vi åker & grillar!
Jag just nu..

ska snart åka!

Nu ska jag snart åka till sebastian. Mamma skjutsar mig. Bloggar kanske när jag är hos Sebastian. Om inte, så bloggar jag mer imorgon innan grillningen, eller efter. För ikväll ska jag & sebastian bara mysa framför tv:n tror jag. Och det är ju inte så intressant för er läsare att läsa ett inlägg om en myskväll. Nej, jag bloggar mer imorgon!
jag idag

uppehåll i 2 veckor nu!

Nu har vi upphåll i 2 veckor från fotbollen. Känns skönt, men ändå trist. Fördelar med uppehållet är att jag kan åka till min älskling vid två och inte vid halv sju som jag har gjort typ varje fredag. Nackdelar med att vi har uppehåll i 2 veckor är att det är trist. För jag älskar ju att spela fotboll. Så det blir ändå lite tråkigt med upphåll nu. För då spelar vi ju inte fotboll på hela 2 veckor. Aja, jag får väl stå ut!

godermogen

Hej & godmorgon på er.
Jag vaknade nyss. Sitter & äter lite frukost nu med datorn bredvid mig. När jag har fikat klart så ska jag gå & fica mej, sen ska jag ut på en promenad i friska luften. Sen när jag kommer hem igen så ska jag packa ner träningskläderna och sen sticka till träningen. Sen efter träningen så ska jag hem & duscha och fixa mig. Sen blir det att åka till min älskade och efterlängtade saknade bästa älskling! Har saknat min älskling så otroligt mycket.
Men jag bloggar mera innan jag åker till min älskling typ
jag just nu. ser drogad ut.

UPPDATE:

Älsklingen är social på msn så sitter & snackar med han nu.
Vi sitter och snackar om vad vi ska göra i helgen & lite sånt.
På Lördag ska vi åka & grilla iaf, har vi bestämt.
Men vart någontans vet vi inte än.
Men vi får väl se vad dagen bjuder på.
Jag ska sova vid tio så att jag orkar upp imorgon.
Men vi hörs imorgon.
JAG ÄLSKAR DIG SEBASTIAN, NU & FÖRALLTID!
GLÖM ALDRIG DET! JAG VILL ALDRIG FÖRLORA DIG!

trööööööööööök

godmorgon. Vaknade typ nyss
Känner att denna dag bara kommer bli en slappdag. För jag känner att jag typ inte orkar någonting. Tror jag ska se på film & äta chips eller något idag. Bara ta en slappdag lixom. Kan vara skönt det också.
Imorgon åker jag ju till min älskling. Så ska packa lite idag och resten imorgon. Men det känns lite kärt med tiden för jag ska ju på fotbollsträning vid 16-17 sen ska jag hem & duscha och sånt. Sen skjussar mamma eller pappa mig till sebbe och det blir ju kanske vid typ 18-18.30 tiden. Aja, det får bli som det blir. Huvudsaken är väl att jag kommer dit, right?
Nä, nu ska jag ta & fixa mig och sen sätta mig i soffan & kolla på tv:n resten av dagen, och ja, jag är seriös


ang fotbollen

Var ju på fotbollen igår. Vi hade träning, trodde jag. Men så vare ju inte. Det var nämligen så här att våran tränare sa till oss att på fredag äre sista träningen. Sen så får vi nya dagar och nya tider då vi ska träna, satt efter träningen på fredag så äre paus i 2 veckor.

ang mitt påsklov

PÅSKLOVET

Torsdag: inte kommit på någonting än
Fredag: packa, sen åka till älsklingen
Lördag: Älsklingen
Söndag: åker hem från älsklingen, Sen kommer Annieplutt och sover här
Måndag: Sover hos Towa
Tisdag: Slappdag
Onsdag: Åker till Jonna med Fanny på morgonen och blir där tills kvällen
Torsdag - Blir en shoppingtur ute på stan med mamma
Fredag -  Spa kväll hos Towa med massa skönt folk
Lördag - Hemma kväll framför tv:n
Söndag - Hemmadag
Åker till Jonna med Fanny på morgonen och blir där tills kvällen
Torsdag - Blir en shoppingtur ute på stan med mamma
Fredag -  Spa kväll hos Towa med massa skönt folk
Lördag - Hemma kväll framför tv:n
Söndag - Hemmadag

sorry

hejsan!
förlåt för min dåliga uppdatering. Har ingen anledning till varför jag inte har bloggat :/ men nu ska jag tamejfan bli bättre på att blogga !
Bloggar mera senare om lite info och sånt

jävligt dålig uppdatering!

jag vet att jag inte har bloggat på typ 2 veckor, förlåtförlåtförlåtförlåt&ännumeraförlåt. Men jag ha inte orka. Men nu ska jag tamejfan börja blogga igen. Men den 5 april så vare ingen vanlig dag för mig och älskling. Vi hade nämligen varit tillsammans i 5 månader då, och vi är ju såklart tillsammans fortfarande. Så fredag den 8 april så åkte jag till älsk direkt efter skolan & sov där hela helgen :) myyys! Men denna helg ska jag bara vara hemma och tare lungt. Saknar min Towa som fan! Måste ta & ses nån dag älskipälski.
Men jag bloggar mera snart :)

.

orkar inte blogga, bloggar imorgon.

lördag .

har suttit hemma hela dagen. fett långtråkigt. fast a, jag har ju inte BARA suttit vid datorn hela dagen. Har typ suttit vid tvn också. Sen ha jag ätit och lite sånt. mm, intressant.. fast näe. Men jag bloggar mera senare, haha.

helg!

förlåt för att jag inte har bloggat, men har inte orkat.
I helgen blire nog bara att vara hemma. Men jag saknar Towa...
fårse om man kan vara med hon på söndag (;
Men jag vill träffa min älskling någon dag också.
Nä, känner att jag inte har något vettigt att berätta för tillfället.
Bloggar mer imorgon typ ..